RSS

2009-10-03

Melrose place



Сега ще ви разкава за един сериал,на които попаднах днес.Поредната продукция на CW.За сега има излезли точно..хъъм 4 епизода?
Харесва ми,определено става за губене на време.
И готиното е, че тук става въпрос за възрастни,а не за някакви си гимназисти и прочие.А и можете да се радвате на Ашли Симпсън, във една от може би главните роли.Макар със това параноично психясало държание да плаши на моменти.
Иначе като цяло е да кажем..сладка.А и има готина коса :D
Та да се върнем на сериала.Както казах е чисто нов,направо ако питате мен е оше топъл..Има убийства(за сега едно,но нищо не се знае..,има драма,има ги и така наречените житейски уроци..А и няма да отричам,има хубави актьори (Горещо ви препоръчвам..Shaun Sipos <3 )
Определено си заслужава да гледаш сериала дори само заради него.Понякога дяволски много прилича на Brad Pitt в младините си,а това вярвайте ми не е за изпускане!
Другия герой който ме кефи е Ела,русата мацка,която знае какво иска,как го иска и най-важното как да го получи,нищо че явно има лесбийски наклонности.
Наистина си е малко заплетено,но когато свикнеш всичко ти се изяснява.
Това е поредния spin-off на CW.
Както предполагам знаете,такъв е и сериала 90210..
Което разбира се може само да ме радва защото така наречените 'подобрени версий' са много по добри.Разтоварващ е сериала,не те кара да се замисляш кой знае колко.Единственото,което му липсва са забавните моменти,ноо не може да има от всичко нали?Иначе,като цяло историята се върти около един комплекс наречен Мел роус и съдбите на обитателите му.

Та както и да е,ако ви се намира време можете да му хвърлите по едно око.Разтоварващо е а и до колкото знам..не хапе..



0 коментара:

Публикуване на коментар