RSS

2009-08-03

Хороскопи

Седя си аз пред компютъра със шише студена вода в ръка и се чудя какво да правя в тези меко казано ужасни жеги.Направо не се диша тук.
Както и да е..то се е видяло,че рано или късно ще се мре ;д
Писах си със една приятелка до сега и разговаряхме за хороскопите и още нещо.По принцип не съм много-много по тези неща,но хороскопа ми във Космополитън ме заинтригува,ха!Да не повярва човек,че в долната статия се чудех за какъв.. сиу го купиват тва списание.Може би има малка полза от него.Again както и да е.
Влезнах във интернет страницата и започнах да разглеждам хороскопите.Има всякакви.. от годишни до Асцендентите (: И без това няма какво друго да правя във тази умопомрачителна жега.Цъкам на годишен хороскоп и ето какво ми излиза:

Овен

21.03 - 19.04

ТВОЯТА ГОДИНА
Под влиянието на пламенната Венера ще се сдобиеш с купища нови контакти и ще се насладиш на невероятни служебни постижения. И става дори по-интересно: очакват те тонове с мъжко внимание. ~хах,започвам със "анализа" купища нови контакти?Ха,не мисля.Както и тоновете със мъжко внимание нещо липсват.Къде ти такъв късмет..Във тези няколко реда не намерих почти нищо,което да съвпада.Жалко.

Сама си? Атлетичният тип, когото срещаш през януари, ще взриви света ти между чаршафите. През есента пък се озоваваш в здравата прегръдка на бунтар, който е готов да се превърне в истински добро момче и то само заради теб. ~През Януари ли?WTF?!Не помня да съм срещала атлетични типове тогава,хах.За есента не моига да кажа нищо,все пак(за съжаление) още сме лято.Ще видим нататък кво ще стане и дали ще намеря бунтаря(доброто момче) :Д

Имаш връзка? Довършвате изреченията си взаимно и сте на едно мнение почти по всяка тема. Презаредената с емоции зима, която те очаква, ще ти донесе купища страхотни истории, които ще искаш да преразказваш години наред... ~ау..тука съм пас,хах.



Основната ти черта
ЛИДЕРСТВОТО
Поемаш юздите всеки път, когато ти се отвори възможност и се справяш страхотно с мотивиране на хората от обкръжението ти да покажат най-доброто от себе си. ~Тука може да има нещо вярно.Обичам да мотивирам хората (: Мдам,тука определено оцелиха.

Слабостта ти
КОНКУРЕНЦИЯТА
От борбата за горещото сладурче, по което всички си падат до надпреварата с приятелките ти коя първа да гледа нашумелия напоследък касов хит, просто обожаваш винаги да си номер едно. ~хм..няма какво да си кривя душата или пък да лъжа..та кой обича да е на дъното?Може да е егоистично или нещо друго,но такова е положението.

Какво искаш в любовта
Нуждаеш се от мъж, чието темпо отговаря на твоята енергичност, но същевременно те успокоява, когато си под стрес. Освен това е склонен да работи толкова усилено колкото теб, за да успее да получи всичко, което предлага животът. ~Ауу.."да работи толков усилено" хах..тука направо убиха коня..аз и работа?ДА бе да..в някой друг живот.Иначе това за частта със енергичноста може би са оцелили,не ми трябва някой който да се влаче след мен и да не може да издържи на темпото.

Най-горещи дни
ЛЮБОВ: 28 февруари, 8 април, 3 юни, 6 септември
СЕКС: 20 май, 27 август, 20 октомври, 14 ноември

Приеми това предизвикателство: Е, да, импулсивна си, но измисли план Б преди да напуснеш настоящата си работа или се информирай за абсолютно всички подробности преди да направиш резервация за следващата си ваканция. ~ОО,ааз определено съм импулсивна.Тука оцелиха в десятката.Рядко имам план Б,но по принцип ако неще се прецака той винаги изплува във мозъка ми.

Ето и още нещо,което ми хвана окото.






Жената ОВЕН




Активна, бурна, сприхава, уникална
Планета: Марс

Управлявана си от Марс, планетата на действието и желанието, така че едва ли би си губила времето по каквато и да е причина. Ако си паднеш по някого, го искаш на момента. Доста бурна си (в абсолютно всякакъв смисъл) и докато искрите съществуват, си способна да бъдеш напълно вярна. Ако обаче усетиш тлеещи въглени, се изпаряваш мигновено. Най-добрият вариант за теб е мъж, който пътува често в чужбина. По този начин всеки път, докато изчакваш да се върне, ще се побъркваш от нетърпение. А когато го няма, си напълно свободна да правиш, каквото ти скимне.~Ха!И тука оцелиха във десятката със съвсем малки изключения.Правилно са казали,че когато искам нещо/някого го искам на момента.И да,бурна съм.Така като гледам май има някава полза поне от интернет сайта.

С какво привличаш мъжете: Ентусиазмът е качество, което мъжете обожават. Не е чудно, че ги правиш луди с буйния си нрав.~О,ентусиазъм имам за всичко,само и само да ми хареса.Понякога даже прекалявам от ентусиазъм.

С какво отблъскваш мъжете: Нежеланието ти да правиш компромиси, често води до доста бурни противоречия...~Мм..тука съм пас.Няма кво да кажа.

Е,може би не е толкова зле,колкото всъщност е (:


~Д.